Darilni paketi, ki bodo polepšali dan

Večkrat se zgodi, da ne vemo, kaj bi podarili ljudem okoli sebe. Vsak ima svoje preference in želje, kar pomeni, da je težko najti darilo, ki bo lepo in zagotovo pravo. Mi vam pri tem lahko pomagamo. Za namen božičnih in novoletnih praznovanj (pa tudi rojstnih dni in ostalih posebnih priložnosti) imamo v naši zbirki nekaj darilnih paketov, ki so na kožo pisani prav vsakemu. Med njimi lahko najdete zeleni paket, roza paket ali paket s šestimi mini peninami.

Zeleni paket – primeren za ljubitelje suhihi in svežih vin

Zeleni paket je namenjen tistim, ki želijo izkoristiti mladostno energijo in zaživeti srečno ter polno življenje. V njem najdemo penino Sauvignon in Sauvignon & Sivi pinot. Gre za sveži, aromatični vini, ki sta namenjeni predvsem tistim, ki radi posegajo po nekoliko bolj suhih in svežih vinih. Njun skupni imenovalec je zelena barva, ki pooseblja sorto sauvignon. Je popolna izbira za vaše najdražje, saj vedo, da se jim boste s tem zahvalili in zaželeli srečo, navsezadnje so oni vedno tu za vas.

Roza paket – primeren za ljubitelje sladkih vin

Roza paket sestavljata Muškatna penina in Muškat Ottonel, v prvi vrsti pa je namenjen ženskam. Obljubljata namreč zapeljivo sožitje sladkosti in lahkotnosti, ki ju odlikuje značilna muškatna aroma s slajšim okusom. Čudovito ju dopolnjuje stilsko dovršena embalaža, ki s svojo dovršenostjo in hkratno enostavnostjo že na prvi pogled razkriva, da sta namenjena sodobni ženski. Muškatni par je popolno darilo zanjo in odlična izbira zanj, da razveseli njo. Penina in vonj sta ustvarjena iz sorte muškat ottonel in sta kot nalašč za uživanje v življenju.

Sixpack penin – male stekleničke penin

Živahni, lahkotni, čudoviti, osvežilni ... so mehurčki, ujeti v male stekleničke penin Jeruzalem Ormož. Zakaj male stekleničke? Zato ker lepo izgledajo, so super praktične in hkrati vaše odrešiteljice, če ne veste, kakšno penino pije vaša družba, saj paket vsebuje dve suhi, dve polsuhi in dve polsladki penini. 

V paketu torej najdemo šest penin: Penino Brut, Penino Sec in Muškatno penino. Penina Brut je lahkotnejša, živahna in osvežujoča z notami citrusa, lešnikov in rumenega sadja. Odlikuje jo lahkotnost in igrivost. Penina Sec je živahna penina srednjega telesa s preostankom sladkorja in cvetico, ki spominja na citruse ter rumeno sadje, s pridihom cvetličnih in mandljevih not. Muškatna penina je prav tako lahkotnejša, živahna in osvežujoča penina s preostankom sladkorja, ki očara s svojo značilno muškatno cvetico.

Izberite tisti paket, ki se vam zdi najbolj primeren za vaše najdražje in jih presenetite s stilsko dovršenim in okusnim darilom. Pa na zdravje!