Polepšajte si praznike z našo Muškatno penino!

Muškatna penina je najbolj priljubljena penina iz linije Jeruzalem Ormož, saj navdušuje s svojo značilno muškatno cvetlico in harmonijo okusov, ki so jih vinarji v naši vinski kleti ujeli v prepoznavno rožnato obleko.

Zaradi svoje lahkotnosti in svežine je Muškatna penina ena od najbolj priljubljenih pijač za najrazličnejše priložnosti – med njih sodijo tudi decembrska praznovanja in umirjeni trenutki s prijatelji in najdražjimi. S svojimi igrivimi nežnimi mehurčki bo poskrbela za nazdravljanje nepozabnim trenutkom iztekajočega se leta in pomagala, da boste v družbi najboljših prijateljic te za vedno shranile v knjigo spominov. Je odličen aperitiv, mehurčki pa bodo pri vas spodbudili željo po okušanju sladic in drugih dobrot, ki vas bodo obdajale v prazničnem času.

Prave prijateljice skrbno izberemo, z njimi delimo dobro in slabo, nasmejane spomine ter nazdravljanja preteklim in prihajajočim druženjem. Skrbno izberite svojo penino in tudi letos si nazdravite s priljubljeno Muškatno penino, praznične trenutke pa ulovite pod #mojnajtrenutek ter jih delite z nami na vaših Facebook in Instagram profilih. Z veseljem jih bomo objavili tudi mi! 

Deli z nami tvoj naj trenutek in osvoji razvajanje v Rimskih termah!

Ker vemo, da so praznični trenutki najlepši v zadnjem mesecu iztekajočega leta in da jih je tudi skozi celo leto bilo ogromno, bi radi, da z nami deliš svoj naj trenutek! Ker vemo, da svoje prijateljice skrbno izbiraš, je potrebno izbrati tudi tiste najlepše trenutke, ki si jih s svojimi najboljšimi prijateljicami skupaj delite.
Želeli bi, da tudi z nami deliš tvoj naj trenutek, zato ne pozabi označiti #mojnajtrenutek pri objavah na svojem facebook in instagram profilu. Mogoče bomo ravno tvojega delili še z drugimi! 

Pridruži se nam pri iskanju #mojnajtrenutek in z nami deli svojega! Sodeluj v nagradni igri, kjer lahko osvojiš razvajanje za 4 osebe v Rimskih termah zase in za svoje prijateljice, s katerimi boš delila lepe trenutke v bazenih in savnah Rimskih term.

Hitro klikni na povezavo in sodeluj v nagradni igri! Osvojiš lahko še veliko več. 

#mojtrenutek NAGRADNI SKLAD:

1 x 4 vstopnice za razvajanje v Rimskih termah z Muškatno penino
3 x 1,5 L Muškatna penina + bon za degustacijo
2 x Darilni paket Muškatna penina + Muškat ottonel 

 

Prejemnice nagrad so:
1. NAGRADA 4 vstopnice za Rimske terme : Mateja Miklavžina
2. NAGRADA 1,5 L Muškatna penina + bon za degustacijo v naši kleti: Kaja Lašič, Tjaša Ravnikar, Monika Cvetko
3. NAGRADA Roza darilni paket: Maša Hrnčič, Tajda Facic